Thursday, January 31, 2013

Rock'n roll stars

Pentru o persoana care iubeste muzica rock, asa ca mine, dar a trecut cu ceva ani de varsta la care dadea din cap furios prin rockoteci (ha ha, da) e tare frumos sa vada ca oamenii pe care ii admira mai fac si alte lucruri importante pentru societate.
Un super exemplu e Jon Bon Jovi, care de ceva ani e activist convins, face donatii, construieste case, you name it. Stiti voi, evolueaza de la imaginea de "hot pants" la "hot mind" ceeace, odata cu varsta cred eu ca e din ce in ce mai atractiv. Pentru babaciuni din astea ca mine cel putin.
Iar azi citesc stire in care domnul sus numit declara sincer ca inca are emotii inainte de a pleca in turneu si ca, indiferent de cate ori o fi cantat pentru sute de mii de persoane urlatoare, tot aude vocea aia mica are ii sopteste "nu poti face asta".
Ha. Good to know, daca ne apucam de cantat, nu?

http://www.express.co.uk/posts/view/373121/I-m-still-so-nervous-says-rock-icon-Jon-Bon-Jovi



PS: Marketing, nu gluma!
Gibson, prin persoana directorului Henry Juszkiewicz  a aflat de la stiri ca unui muzician american i-a fost distrusa chitara de colectie, un Gibson ES-335 TD, din cauza ca nu a fost lasat sa o ia in cabina in avion, ci a trebuit sa o lase la cala. Consecinta - chitara zdrobita "by mistake". Delta Airlines i-a oferit 1.000 USD pentru o chitara de valoare de 10 ori mai mare, la care proprietarul normal ca a refuzat.
Asa ca cei de la Gibson i-au inlocuit-o cu una noua, identica.
Ma repet... Marketing!! Felicitari ;)

No comments:

Post a Comment